Tack vare vår erfarenhet och flexibilitet samt vårt tekniska kunnande kan vi ge Er kvalificerad service inom hela plåtslagerisektorn.

platSedan 70-talet har vi utfört byggnadsplåtarbeten till otaliga byggnader. Det är inte utan anledning som så många ger oss förnyat förtroende att utföra plåtarbeten till såväl större som mindre arbeten.

Vi tillverkar de flesta plåtprodukter som kan tänkas. Vi utför byggnadsplåtslageriarbeten på kundens begäran. Servicearbeten, montering, och reparationer av takavvattning och plåtdetaljer. Vi ser en tillfredsställelse i att fönsterblecken, taken, skorstenarna, smide och alla andra plåtarbeten blir till er belåtenhet. Vi tar oss an alla objekt, både stora och små. Vi utför alla sorters taktäckning, fasadarbeten, vattenavrinning och garneringsarbeten. Både nybyggnad, reparation och utbyte.

Vi är medlem i Plåtslageriernas Riksförbund. Detta garanterar att en fackmän utför jobbet. Det är en garanti för att din produkt får en lång livslängd och därigenom en god ekonomi. Våra kunder är allt från privatpersoner till byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, kommun och industrier.

Begär kostnadsförslag

Du är välkommen att kontakta oss för offert eller andra frågor. Använd gärna vårt formulär där du även kan bifoga ritningar eller bilder på ditt projekt.
Offert